• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 24 / 7

Nieuws Overzicht

Liever geen TV Scherm aan de muur? Kies voor de stand alone digitale Mediazuil. Ook voor beurzen en stands is een digitale mediazuil vele malen krachtiger in het trekken van aandacht t.o.v. doeken en banners dankzij video's, animaties en afbeeldingen. Leverbaar in vele maten. 


Naast het LED Scherm ook 5 narrowcasting schermen (informatieschermen) mogen leveren. Inclusief content!


Een welkomst LED Scherm bij de entree van een bedrijventerrein. Elke ondernemer op dit terrein kan belangrijke klanten verwelkomen met een welkomstboodschap. 


Jaarlijks onderhoud uitvoeren is belangrijk voor een stabiel systeem. Niet alleen op afstand zorgen wij voor back up voor onze klanten. Eens per jaar wordt de hardware geïnspecteerd en ge-update!


Vanaf ontwerp bij oa. nieuwbouwprojecten tot aan oplevering staat DiVi Media opdrachtgevers bij in het realiseren van hoge kwaliteit LED Schermen voor krachtige boodschappen. Zo ook voor onze opdrachtgever Koffiepartners die binnen het eerste jaar de effecten van een LED Scherm heeft gemerkt. Neem vrijblijvend contact op als u ook klaar bent voor maximale exposure! 


Onze roots liggen bij het maken van content. Zo ook voor onze opdrachtgever Rometal voor een project van 6 maanden. Van ontwerp in Rotterdam tot oplevering in Schotland. Binnenkort te zien in onze portfolio.


DiVi Media is gek op content. Wij ontwikkelen voor opdrachtgevers content zoals video's en promo's en hun beelden verdienen een podium. Wij leveren informatieschermen voor het afspelen van die beelden in klantenruimten. Zit u op een A-Locatie? Go big en DiVi Media levert uw eigen Billboard. Uw content bereikt maximaal mensen dan alleen via Social Media. www.divimedia.nl