• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 24 / 7

Wie zijn wij

Wie zijn wij & Hoe werken wij!

 

Video

Onze passie is ontstaan uit de hobby om uren bezig te zijn met het perfectioneren van videobeelden. Uren, dagen en weken verdiepte wij ons in online lessen en het kopen van speciale videosoftware. Naarmate de tijd verstreek werden de beelden mooier, sprekender!

Met een voorliefde voor ‘Cinema’ en professionele filmtechnieken verbeterden wij de beelden die steeds beter bekeken werden. Wij maakten animaties en video’s en begonnen die te verkopen op afroep.  

Op websites en Social Media vonden de beelden een podium en tegelijkertijd kon men meer bereiken met de beelden die wij ontwikkelden voor opdrachtgevers. Zo kregen wij vragen over informatieschermen om de beelden af te spelen in klantenruimte zoals winkels, recepties, ontvangstruimten, showrooms of praktijken.

Infoschermen

Informatieschermen zijn vaak ICT gestuurde systemen en omdat wij geen ICT bedrijf zijn bedachten wij een eenvoudige mogelijkheid om klanten in staat te stellen gemakkelijk high-end content, zoals video’s en afbeeldingen, af te kunnen laten spelen.

In de jaren die volgden ontvingen wij opdrachtgevers uit de zorg, persoonlijke verzorging, automotive, Offshore industrie en koffiebranche die hun beelden vanaf dat moment op hun eigen TV zender afspeelden.

Wij regelden dus niet alleen de content maar ook een extra podium om doelgroepen te bereiken, namelijk informatieschermen. Deze combinatie bleek voor opdrachtgevers interessant wanneer zij zelf even geen tijd hadden om de playlist te verversen met nieuwe producten of diensten.

Ledschermen

Vanuit die rol als digitale mediapartner verzorgden wij ook content voor enkele grote LED Masten. Onze interesse in Billboards werd gewekt. Het bleek dat de techniek achter de informatiedisplays niet heel anders is dan die gebruikt wordt bij onze informatieschermen.
Als digitale mediapartner produceerden wij video’s, animaties en afbeeldingen dus de stap naar Billboards leek een logische.
Opdrachtgevers bereikten ons via mond-tot-mond reclame en anno 2020 bereikt hun content inmiddels een maximale exposure door grote XXL Billboards van DiVi Media. Of het nu gaat om kleinere schermen in (extreme) hoge resolutie of grote schermen langs een snelweg, DiVi Media heeft naar volle tevredenheid de projecten opgeleverd. Wij zijn trots op de mond-tot-mondreclame en positieve ervaringen van onze opdrachtgevers.
Is uw bedrijf toe aan een volgende stap onderschat dan niet de impact van video en laat het voor u werken. Is uw bedrijf gevestigd op een toplocatie en wilt u uw bereik maximaliseren?
Durf het aan, ga maximaal met uw eigen Billboard en zorg dat uw bedrijf of boodschap opvalt zoals nooit tevoren.
Meer informatie op deze website of op te vragen via mail. Wij kijken er naar uit.

DiVi Media
Vormgever van exposure.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen?