• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 24 / 7

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

 

Van beelden naar informatieschermen!

Onze passie heeft ons gebracht waar wij nu staan.

Wij maakten video’s, animaties en afbeeldingen  voor websites en Social Media. Die beelden vonden een podium en tegelijkertijd kon men meer bereiken met de beelden die wij ontwikkelden voor opdrachtgevers. Zo kregen wij vragen over informatieschermen om de beelden af te spelen in klantenruimte zoals winkels, recepties, ontvangstruimten, showrooms of praktijken.

Informatieschermen

De meeste, zo niet alle, opdrachtgevers willen een gebruiksvriendelijke en professionele mogelijkheid om gemakkelijk high-end content, zoals video’s, afbeeldingen, Social Media berichten, actuele weer/verkeer/tijd berichten zichtbaar te maken. Wij leveren naast de hardware dan ook een uiterst gebruiksvriendelijke online playertool. Met deze software bedienen opdrachtgevers meerdere kanalen (en meerdere locaties) vanaf één centrale online plek (waar dan ook in de wereld).  In het dashboard ontwerpt u oogstrelende content d.m.v. apps die real time informatie ophalen. Zo zenden de schermen continu actuele informatie uit zonder dat u er zelf achteraan moet. Bovendien schakelen de beeldschermen automatisch in en uit. Gebruiksvriendelijk is 'the key'. 
Wij ontwikkelen sprekende beelden in uw huisstijl voor uw playlist indien uw beeldbank aangevuld dient te worden. 

Inmiddels mogen wij opdrachtgevers uit de zorg, persoonlijke verzorging, Automotive, Offshore industrie, Koffiebranche en Retail bedienen.

DiVi Media is uw digitale mediapartner.

Ledschermen

Als digitale mediapartner verzorgden wij ook content voor enkele grote LED Masten. Onze interesse in Billboards werd gewekt. DiVi Media heeft diverse LED Schermen in verschillende projecten opgeleverd. Zo zijn wij regelmatig betrokken tijdens het ontwerpproces van nieuwbouwprojecten waarbij LED Schermen strak worden vormgegeven in de gevel van een pand. Ook voor bestaande bedrijfspanden bedenken wij samen met de opdrachtgever een esthetische oplossing voor het toepassen van LED Schermen.  Is uw bedrijf toe aan een volgende stap onderschat dan niet de impact van interactieve beeldschermen of LED Schermen en laat het voor u werken. Is uw bedrijf gevestigd op een toplocatie en wilt u uw bereik maximaliseren?

Durf het aan, ga maximaal met uw eigen Billboard en zorg dat uw bedrijf en boodschap opvalt zoals nooit tevoren.


Nieuwe opdrachtgevers bereiken ons via mond-tot-mond reclame en anno 2021 bereikt hun content inmiddels een maximale exposure door  Billboards van DiVi Media. Of het nu gaat om kleinere schermen in (extreme) hoge resolutie of grote schermen langs een snelweg, DiVi Media heeft naar volle tevredenheid de projecten opgeleverd. Wij zijn trots op de mond-tot-mondreclame en positieve ervaringen van onze opdrachtgevers.

Meer informatie op deze website of is op te vragen via mail. Wij kijken er naar uit.

DiVi Media
Vormgever van exposure.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen?